I.v.m. EU wetgeving moeten wij u om uw toestemming vragen en melden dat deze website gebruik maakt van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo mogelijk te laten functioneren. Gaat u door dan accepteert u dit.

cancel

  • -€ 60,00
THULE fietsendrager VeloCompact 924
  • THULE fietsendrager VeloCompact 924

Thule Fietsendrager VeloCompact 924 - 2 Fietsen

€ 471,00
€ 411,00 € 60,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Verzending binnen 2-3 werkdagen

Thule Velpocompact 924 fietsdrager voor 2 fietsen. De Thule velocompact is voor alle wielformaten en 22-80 mm frames, 13-polige stekker, afneembare framehouder, uittrekbare velgenhouder, kantelmechanisme met voetpedaal, instelbare een-hands koppeling, lange velgenhouder-banden met rats-functie, inklapbaar, voor gemonteerd, afsluitbaar.

Aantal
Levering 3-5 werkdagen

Bij status "Op voorraad", op werkdagen voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden.

THULE trekhaak drager VeloCompact 924

THULE trekhaak drager VeloCompact 924 is geschikt voor voor 2 fietsen max. 24 kg per fiets, max. 46 kg totaal gewicht, 14,4 kg totaal gewicht.  voor alle wielformaten en 22-80 mm frames, 13-polige stekker, afneembare framehouder, uittrekbare velgenhouder, kantelmechanisme met voetpedaal, instelbare een-hands koppeling, lange velgenhouder-banden met rats-functie, inklapbaar, voor gemonteerd, afsluitbaar .  Voor 2 e-bikes is het draagvermogen  mogelijk niet toereiken.

Thule Velocompact fietsdrage 924

Bij Thule staat Velocompact voor de compacte afmetingen als je de drager wil opbergen. De draagbeugel en wiel geleiders zijn inklapbaar waardoor een bijzonder compacte drager overblijft. Snel en gemakkelijk op te bergen thuis, maar ook op deze wijze in de kofferbak van de auto te leggen als je een wat langere fietstocht maakt en diefstal wil voorkomen.

Met behulp van trekbandjes en gekiend vergrendel-systeem zijn bij de Thule Velocompact 924 fietsdrager,  de wielen gemakkelijk en snel veilig op de wielgoten te bevestigen.

Thule velo comapct 924

Bovendien is de Thule Velocompact drager door een eenvoudige handeling snel en gemakkelijk van de trekhaak te verwijderen. Met eeen klik van de handgreep  ontkoppelt je de 924 compact drager van de trekhaak

Thule velocompact 924

chat Reacties (0)