Offline - je kunt een bericht achter laten.
  • -€ 110,00
Thule Fietsendrager VeloCompact 926 - 3 Fietsen
  • Thule Fietsendrager VeloCompact 926 - 3 Fietsen
  • Thule Fietsendrager VeloCompact 926 - 3 Fietsen

Thule Fietsendrager VeloCompact 926 - 3 Fietsen

€ 591,00
€ 481,00 € 110,00 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Verzending binnen 2-3 werkdagen

voor max. 3 fietsen, max. 24 kg per fiets, max. 60 kg toelaatzbaar gewicht, 19,2 kg totaal gewicht
voor alle banden en 22-80 mm frames, stekkeraansluiting 13-polig, afneembare framehouder, uittrekbare velgenhouder, klapmechanisme met voetpedaal, lange velghouder bandjes met rats functie, inklapbaar, voorgemonteerd, afsluitbaar

Aantal
Levering 3-5 werkdagen

Thule Fietsendrager VeloCompact 926 - 3 Fietsen

De VeloCompact 926 is een compacte en lichtgewicht fietsdrager voor 3 fietsen, waarbij hij tevens uitbreidbaar is tot 4 fietsen. Perfect voor frequent gebruik. Deze fietsendrager is een nieuw model uit de Thule serie en de vervanger van de Thule EuroWay G2 922.

Het frame kan eenvoudig worden ingeklapt, zodat hij in bijna iedere kofferruimte past. De drager is met een hendel, met één hand op de trekhaak te bevestigen. En met het geïntegreerde slot kan hij niet van de trekhaak gestolen worden. De kantelfunctie kan met voetpedaal eenvoudig worden geactiveerd om zo bij de bagageruimte te kunnen komen, zelfs als de fietsen al op de drager zijn geplaatst.

De VeloCompact 926 heeft een 13-polige stekker, waarmee de VeloCompact 926 tevens over een achteruitrijlamp beschikt. Hier bevindt zich direct het verschil met de Thule VeloCompact 927, welke een 7-polige stekker heeft. Door het gebruik van hoogwaardig en lichtgewicht aluminium weegt deze drager slechts 19 kg. 

De VeloCompact 926 is uitbreidbaar tot het vervoeren van 4 fietsen, wanneer de Thule VeloCompact 4th Bike Adapter 9261 wordt gebruikt.


Kenmerken:

  • Gemakkelijk op te vouwen en weg te bergen, klein genoeg om in de meeste kofferruimtes te passen.
  • Door de kantelfuncties, die eenvoudig met een voetpedaal kan worden geactiveerd, kunt u makkelijk bij de kofferbak komen, zelfs als de fietsen nog op de drager staan.
  • Verstelbare, met één hand te bedienen koppeling, met lage sluitkracht om de drager makkelijk te monteren.
  • (2015) Nieuwe verbeterde en afneembare framehouders.
  • Een grote framehouder voor montage van ronde en ovalen frames (22 - 80 mm).
  • Door de pomp-gespen met lange snelbinders zijn de wielen eenvoudig vast te zetten.
  • De drager kan op de trekhaak vergrendeld worden met een slot, ook in de fietsframehouders is een slot verwerkt om de fietsen aan de drager te kunnen vergrendelen.
chat Reacties (0)