• In prijs verlaagd
Shimano ketting 10 speed  Ultegra CN-6600
  • Shimano ketting 10 speed  Ultegra CN-6600
  • Shimano ketting 10 speed  Ultegra CN-6600

Shimano Ketting Ultegra 10 speed CN-6600

€ 31,95
€ 22,95 € 9,00 korting

Deze Shimano 10 speed Ultegra 6600 ketting voor een soepel en betrouwbaar schakelen in Ultegra dubbel en triple, bij gebruik van een Dura-Ace of Ultegra of 105 10-speed aandrijflijn. Plus, licht in gewicht: 280 g (116 schakels). Vernikkeld en in kwaliteit vergelijkbaar met KMC X10EL 10 speed ketting.

Aantal
Vandaag besteld, morgen in huis *

  • Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren Niet goed, geld terug. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren
  • Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger Lage verzendkosten. Veel aanbieders versturen gratis en berekenen de verzendkosten in de productprijs. Bij ons heb je een scherpe productprijs en betaal je een vaste bijdrage in de verzendkosten. Onder aan de streep voordeliger
  • Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang . Kwaliteitsgarantie. Op al onze producten is een kwaliteitsgarantie van 2 jaar tot levenslang .

Shimano ketting 10 speed Ultegra / 105 / Durace  triple CN-6600

fabrikant: Shimano:
Fabrikant artikelcode: CN-6600
Shimano Ultegra - 10 speed . Ook geschikt in Shimano 105 5700 / 5703 groepen alsmede Shimano Durace 7000 / 7003 10 speed groepen.
Gewicht: ca. 280 gram
Type ketting: HG, super smalle
compatibel voor derailleur: 10 speed
schakels: ten minste 114


Shimano ketting 10 speed dubbel / triple CN 6600 onderhoud

De onderhoudsinterval is afhankelijk van het gebruik en de rijomstandigheden. Reinig deze 6600 10 speed ketting regelmatig met een geschikte kettingreiniger. Gebruik op de Shimano 6600 ultegra 10 speed ketting nooit oplosmiddelen die alkali of zuur bevatten, zoals roestreinigers. Als dergelijke oplosmiddelen worden gebruikt, kan de ketting breken en ernstig letsel veroorzaakt worden. • Gebruik de versterkte verbindingspen uitsluitend voor het verbinden van het smalle kettingtype. • Als er andere verbindingspennen dan de speciale versterkte verbindingspennen worden gebruikt, of als er een versterkte verbindingspen of gereedschap wordt gebruikt welke niet geschikt is voor het type ketting, bestaat de kans dat de sterkte van de verbinding niet voldoende is, hetgeen tot gevolg kan hebben dat de ketting breekt of van de tandwielen valt.

• Let er op dat de verbindingspen uitgelijnd is met de buitenkant van de buitenste schakel vanaf de zijde waar de pen wordt ingestoken. Wanneer u met uw vinger er over heen gaat dient deze glad en effen te zijn. De pen zal een klein stukje aan de achterkant naar buiten steken nadat de afbreekpen verwijderd is. • Als het afstellen van de kettinglengte noodzakelijk is als gevolg van een verandering in het aantal tandwieltanden, de ketting op een andere plaats doorsnijden dan op de plaats waar de ketting door middel van een versterkte verbindingspen aan elkaar verbonden is. De ketting zal worden beschadigd wanneer deze op de plaats wordt doorgesneden waar deze door middel van een versterkte verbindingspen aan elkaar verbonden is. • Bij het opnieuw afstellen van de lengte van de ketting, de versterkteverbindingspen vanaf dezelfde zijde insteken als de zijde waar de kettingsnijder werd ingestoken (dezelfde richting als toen de ketting werd doorgesneden). • Controleer of de spanning van de ketting correct is en of de ketting niet beschadigd is. Als de spanning in de Shimano Ultegra / 105 10 speed ketting onvoldoende is of de ketting beschadigd is, dient de ketting vernieuwd te worden. Als dit niet gebeurt, bestaat de kans dat de ketting breekt en dat ernstig letsel wordt veroorzaakt. • Zorg er voor dat u de montage-instructies heeft en lees deze nauwkeurig alvorens de onderdelen te monteren. Het wordt ten zeerste aanbevolen uitsluitend gebruik te maken van originele Shimano vervangingsonderdelen.Als de afstellingen niet correct worden uitgevoerd, kan de ketting afglijden en dit kan tot gevolg hebben dat u van de fiets valt en ernstig letsel oploopt.


Het wordt ten sterkste aangeraden om de verbindingspen bij deze Shimano CN-6600 ketting in het gat van de buitenste schakel aan de voorkant, in de draairichting van de ketting te plaatsen. Het sterkteniveau van de ketting wordt zo verbeterd

Shimano
4524667077107
2013-03-25

Datasheet

Materiaal
half vernikkeld
speed
10 speed