Offline - je kunt een bericht achter laten.
  • -€ 18,05
remblokken voor full carbon velgen passend Shimano/SRAM 4 st: FFWD
  • remblokken voor full carbon velgen passend Shimano/SRAM 4 st: FFWD
  • remblokken voor full carbon velgen passend Shimano/SRAM 4 st: FFWD

Remblokken SwissStop race pro black prince carbon - Campa 11 sp

€ 51,00
€ 32,95 € 18,05 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief Verzending binnen 2-3 werkdagen

Swissstop Black Prince flash  heten deze zwarte remblokken voor full carbon velgen passend voor Campagnolo 10 / 11 speed. Niet compatibel met remhoeven CAMPA Potenza 2016, CAMPA Athena 2016, CAMPA Veloce 2016, CAMPA Centaur 2017!. Uitstekende remdosering,  lagere velg-temperatuur, en goede remprestaties bij natte weersomstandigheden. De Black Prince brengt het gevoel van remmen op aluminium velgen bij full carbon wielen.

Aantal
Levering 3-5 werkdagen

Remblokken SwissStop race pro black prince carbon - Campa 11 sp 

Black Prince heten deze zwarte remblokken voor full carbon velgen passend in Campagnolo 10/11 speed remhoeven. Uitstekende modulatie, lagere temperaturen en goede remprestaties bij natte weersomstandigheden. De Black Prince brengt het gevoel van remmen op aluminium velgen op full carbon wielen.

Deze remblokken zijn van een rubber samenstelling speciaal ontwikkeld voor full carbon velgen worden geleverd in een set van 4 stuks en passen Campagnolo 10/11 speed remhoeven.  

Niet passend in:
CAMPA Potenza 2016
CAMPA Athena 2016
CAMPA Veloce 2016
CAMPA Centaur 2017

pluspunten:

zeer goede remwerking, ook onder natte omstandigheden
goede rem-modulatie, lineare remdosering
hogere maximale remkracht.

Een van de zaken waar we in de praktijk het meest belang aan hechten is het remvermogen van remblokken op carbon velgen. Carbon velgen hebben veelal een glad remvlak waarbij de remprestaties van remblokken op carbon velgen onder natte omstandigheden soms beangstigend slecht is. De rubbersamenstelling van deze Swissstop Black Prince EVO remblokken presteert, in vergelijk met Swissstop Yellow King 34% beter en in vergelijk met een ander merk ruim 45% beter.  

Een tweede aspect bij beoordeling van de remblokken is de relatie tussen remkracht en remvermogen, modulation, onder natte omstandigheden. Soms is de remkracht niet te doseren en kun je in de rem knijpen wat je wil, zonder dat de remkracht toeneemt.  Bij Swissstop black prince remblokken is de remkracht ook beter te doseren dan bij andere remblokken

Swissstop
7640121222146

Datasheet

velg materiaal
carbon
chat Reacties (0)