Vragen? Stuur hier je chatbericht. We proberen binnen één uur antwoord te geven
  • -€ 1,63
kogellager 6802 MAX LLB Ø 15 x 24 - 5mm Enduro
search
  • kogellager 6802 MAX LLB Ø 15 x 24 - 5mm Enduro
  • kogellager 6802 MAX LLB Ø 15 x 24 - 5mm Enduro

kogellager 6802 MAX LLB Ø 15 x 24 x 5mm Enduro

€ 8,94
€ 7,31 € 1,63 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief

kogellager 6802 MAX LLB  Ø 15 x 24 x 5mm   Enduro

kogellager  afmetingen  Ø 15 x 24 x 5mm, Max(imaal) gevuld met kogels, dubbelzijdig dubbel lip seal, ABEC 5, Speciaal ontwikkeld voor lagerpunten in achtervering bij MTB, 40% hogere belastbaarheid dan standaard lagers, superieure lagerafdichting, iets hogere rolweerstand door de afdichting

Aantal
Tijdelijk niet op voorraad

kogellager 6802 LLB MAX 15 x 24 x 5mm  Enduro

Enduro Bearings MAX lagers  speciaal ontworpen voor de scharnierpunten in de achterbrug , die bijna 20 jaar geleden door MAX-type lagers gepresteerd zijn voor fietsen om de uitdagingen van de MTB fully aan te pakken. Deze lagers hebben 35-40% hogere laadcapaciteit dan standaard radiale lagers. Dit wordt bereikt dit met een speciaal ontwerp waar het maximale aantal kogels in het lager zit. De race groeven zijn dieper op deze lagers voor meer zijdelingse steun voor de draaiende en meerdere krachten die verband houden met mountainbike draaien. LLU-afdichtingen zorgen voor maximale bescherming tegen de elementen, terwijl de 90% vulling van Almagard Extra High Pressure Grease binnen wordt gehouden.

ABEC-3 lager toleranties en geluid getest - stalen kogels - Hoge precisie kogels - twee keer zo rond als de industrie standaard, op het hoogste niveau. 52.100 High Carbon Chromium Alloy lagerschalen - Vacuüm vergast proces voor de zuiverste chroom gelegeerd staal, gehard tot R-62, buitengewoon sterk en zeer duurzaam. Gepolijst tot een spiegelende finish voor ABEC-3 precisie en geruisloze beweging. Geklonken stalen Houder voor taaiheid

Lager demontage.

Als een slecht of versleten lager verwijderd moet worden laat zich dat eenvoudig uit het het naafhuis te tikken. Verwijder eerst de eindkappen. Tik met een kunststof hamer op een uiteinde van de vooras. Als het lager uit het naafhuis is verwijderd, neem je het lager van de as en gebruikt de as om het andere lager te verwijderen.

Bij het monteren van nieuwe lagers is het belangrijk dat je juiste manier van monteren gebruikt.

Voorzie een nieuw lager van een beetje vet aan de buitenste lagerschaal. Duw het lager voorzichtig in het naafhuis. Er is een perspassing (hele nauwe tolerantie) tussen lager buitenring en naafhuis.

lager persen buitenring

Om het lager helemaal in de lagerkamer te persen plaats je een bus wordt op de buitenring van het lager. De bus mag alleen op de buitenring van het lager dragen. Persen is ideaal, heb je geen pers tik het lager dan met behulp van de bus voorzichtig helemaal in het lagerhuis.

Vet de as-einde een beetje in en plaats de as in het lager en pers nu het 2e lager in het naafhuis.

Enduro
810191012443

Datasheet

lager afmetingen
15 x 24 x 5 mm
lagermateriaal
hoge precisie staal
lagerafdichting
dubbelzijdig vol
chat Commentaar (0)