Vragen? Stuur hier je chatbericht. Het is momenteel erg druk. We proberen je binnen één uur antwoord te geven
  • -€ 2,17
search

wiellager 15 x 28 x 7 mm staal 6902LLB ABEC 5 CEMA

€ 8,15
€ 5,98 € 2,17 korting
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief
Voorraadstatus: Niet voorradig
Niet voorradig

wiellager 15 x 28 x 7 mm staal 6902LLB ABEC 5 CEMA.

 

CEMA SRC wiellagers werden speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de fietsindustrie. De dubbelzijdige afdichting van deze lagers en de excellente smering dragen bij tot een zorgeloze langere levensduur. Alle CEMA lagers worden geproduceerd volgens ABEC-5 normen.

Aantal
Tijdelijk niet op voorraad

De ABEC-schaal is een door de industrie geaccepteerde norm voor de toleranties van een kogellager. Het is ontwikkeld door de Annular Bearing Engineering Committee (ABEC) van de American Bearing Manufacturers Association (ABMA). De ABEC-schaal is ontworpen om dimensionale specificaties van lagerfabrikanten te bieden die voldoen aan de normen voor precisielagers in een gespecificeerde klasse. Fabrikanten die apparatuur produceren die lagers nodig hebben, moeten ook de maattoleranties kennen om onderdelen te ontwerpen die geschikt zijn voor een lager.

Er zijn vijf klassen van de grootste tot de kleinste toleranties: 1, 3, 5, 7, 9. De hogere ABEC-klassen bieden betere precisie, efficiëntie en de mogelijkheid van grotere snelheden, maar laten niet noodzakelijkerwijs toe dat de componenten sneller draaien. De ABEC-classificatie specificeert niet veel kritieke factoren, zoals belastbaarheid, balprecisie, materialen, materiaal Rockwell-hardheid, mate van kogel- en loopbaanpolijsten, geluid, trillingen en smeermiddel. Vanwege deze factoren kan een lager met ABEC 3-classificatie beter presteren dan een lager met ABEC 7. Lagers die niet voldoen aan ten minste ABEC 1 kunnen niet worden geclassificeerd als precisielagers omdat hun toleranties te los zijn.

De schaal werkt ook als een gids voor consumenten om weloverwogen beslissingen te nemen over het type lager dat ze wensen, ondanks het feit dat ze geen factoren kennen met betrekking tot materialen, fabricage en prestaties.

Hoogwaardige lagers zijn bedoeld voor precisietoepassingen zoals vliegtuiginstrumenten of chirurgische apparatuur. Lagere lagers zijn bedoeld voor de meeste toepassingen, zoals voertuigen, mechanische hobby's, schaatsen, skateboards, visserij-molens en industriële machines. Hoge ABEC-gecertificeerde lagers zorgen voor optimale prestaties van kritische toepassingen die een zeer hoog toerental en een soepele werking vereisen.

4712910906094

Datasheet

lager afmetingen
15 x 28 x 7 mm
chat Commentaar (0)