Slide background

SALE ZOMERKLEDING
KORTINGEN TOT

70%

Slide background

HERFST EN WINTERKLEDING
AANTREKKELIJK GEPRIJSD.

Slide background

Investeer in de werkplaats tijdens de winter

EXTRA KORTING OP PARKTOOL GEREEDSCHAP

Slide background

SALE HELMEN

KORTINGEN TOT 80%

Slide background

SALE ENERGIE PRODUCTEN . OP=OP

Een artikel retour sturen.

 
De retourvoorwaarden

Je hebt het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag:

    waarop het artikel in je bezit is:
    bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen:
    bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:
    Het artikel daadwerkelijk te retourneren
 
Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

    het artikel compleet is
    in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
    Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Sommige artikelen kun je niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we b.v. opbouw of aanpassingen aan een fiets. En ook artikelen die een beperkte houdbaarheid hebben, of om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene niet kunnen worden teruggezonden. En tot slot audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

Als je artikelen terug stuurt, dan hoef je alleen het retourformulier in te vullen.  Op het retourformulier kun je je wensen met betrekking tot de afhandeling van je retourzending aangeven ( geld retour, andere maat, enz). Op het modelformulier staan de keuzes aangegeven.

De retourkosten komen voor jouw rekening indien wij het bestelde artikel hebben geleverd. Indien wij je een verkeerd of defect artikel hebben geleverd komen de kosten voor onze rekening.

Is retourneren gratis?

Je kunt voor je bestelling binnen de zichttermijn van 30 dagen gebruik maken van je herroepingstermijn. De retourkosten komen voor eigen rekening als je de gehele bestelling of deel ervan retourneert. Mocht je de bestelling of deel ervan retourneren omdat wij je een verkeerd of defect product hebben gestuurd, dan is retourneren gratis. In dat geval neem je contact op met een van onze medewerkers en meldt je retourzending aan.

Mocht je de bestelling of deel ervan retourneren omdat wij je een verkeerd of defect product hebben gestuurd, dan is retourneren gratis. In dat geval neem je contact op met een van onze medewerkers en meldt je retourzending aan.